خواص انواع میوه ها
مطالعات نشان مي دهد که مصرف ميوه ها،سبزيها و حبوبات با کاهش شيوع بيماريهاي مزمن دوران کهولت مرتبط است.اين مواد غذايي شامل فيتوكميكال هايي هستند که شيوع بيماري هاي مزمن مثل بيماريهاي قلبي و بعضي سرطان ها را کاهش مي دهند.بسياري از فيتوكميكال ها رنگي هستند.
به مصرف کنندگان توصيه مي شود تا در طول روز از ميوه ها و سبزيهاي داراي رنگ هاي مختلف استفاده کنند. گروه بندي ميوه ها و سبزيها بر اساس رنگ بسيار ساده و مختصر بوده، روش مهمي در راهنمايي مصرف کنندگان در انتخاب مناسب غذا و ارتقا سطح سلامت مي باشد.ميوه ها و سبزيها حاوي مقادير زياد فيتوكميكال و فيبر و مقدار ناچيزي چربي میباشند.
لطفا از دیگر محصولات ما دیدن فرمایید.