ژله (فرانسوی: Jelly) یا لرزانک، آب میوه پخته شده در شکر حاوی ژلاتین که در هوای سرد منعقد میشود. ژله نوعی دسر است و فرآورده کلاژن است که به عنوان ژلاتین نیز شناخته می شود.ژله یک از دسرهای خوشمزه ایست که اکثر افراد به عنوان دسر در میهمانی های خود درست می کنند.درست کردن ژله نکات و ترفندهای خاصی دارد که با دانستن آنها کار شما بسیار راحت تر خواهد شد
ژله اموزش ژله طرزتهیه انواع ژله
آموزش درست کردن ژله
طرز تهیه انواع ژله
ژله های رنگارنگ
انواع ژله ساده
طرز تهیه ژله دو رنگ
طرز تهیه ژله چند رنگ
انواع ژله لیوانی تولد
سفت شدن ژله
طرز تهیه ژله ترکیبی