سوپ بهترین گزینه برای پیش غذاست پس پخت یه سوپ خوب رو هیچوقت در یک مهمانی فراموش نکنید :)
سوپها در گذشته خود غذایی کامل بودهاند که اساس آنها برپایه، گوشت قرمز، گوشت ماکیان، گوشت خوک یا ماهی بوده است. شکل فعلی سوپ و مواد تشکیلدهندهٔ آن قدمت چندانی ندارد و به قرن ۱۹ باز میگردد.
یکی از پیش غذاهایی که بیشتر در سفره های ایرانی دیده می شود سوپ میباشد اما ما در این برنامه سعی کردیم سوپهای مقوی و باب میل مردم ایران راگرداوری کنیم که علاوه بر طعم بسیار لذیذ ان یک پیش غذای بسیار عالی برای میهمانیهای شما باشد و همچنین پیش غذاهایی را برای شما در نظر گرفتیم که علاوه بر ساده بودن از نظر حجم غذایی بسیار سبک باشد و اردورهای بسیار لذیذی را گرداوری کردیم که میتوانید در میهمانیهای خود به عنوان پیش غذاهای زیبا و عالی استفاده نمایید.