1- سرویس قابلمه:این که چند پارچه باشه،چه جنسی و چه رنگی به خود شما بستگی دارد.اما دقت کنید که بعضی ها در های مشترک بین قابلمه و تابه دارند و بعضی ها جدا هستند.مناسب ترین جنس،چدن هست.بعد سرامیک و بعد تفلون.چند تایی هم قابلمه استیل داشته باشید ،خوب است.
2- سرویس چاقو: اگر می توانید دو تا چاقو و یک قیچی آشپزخانه کافیه.اما اگر دوست دارید سرویس بگیرید،کم تعداد ترش را بگیرید.بهترینش 4سایز چاقو،یک قیچی و یک چاقو تیز کن است.پایه استیل یا پایه چوبی.قیمتش بستگی به مارک و جنس دارد که استیل باشد یا فولاد.
3-تخته:تخته چوب و تخته سبزی.تخته چوبی باید طوری باشد که رد چاقو رویش نماند.برای تخته سبزی به نظرم مناسبترینش IKEA هست.اگر دو سایز متفاوت داشته باشید،بهتر است برای چیزهای کوچک مثل هویج و ...
4- کفگیر،ملاقه و ظروف تفلون
5- سرویس در بازکن،پیتزا بر،بیفتک کوب
6- رنده:اگر غذا ساز خریدید انواع رنده و خرد کن رو دارید .یک رنده ساده کافیه.اما اگر رنده های چندکاره خواستید،دنبال مارک نباشید فقط به تیغه ها توجه کنید.
7- ظرف کنار گاز برای قاشقی که روغنی شده.
8- کتری و قوری :کاملا سلیقه ای.می توانید دوتا بخرید برای مهمانی و دم دستی
9- ظرف پیرکس یا نشکن برای استفاده در فر
10- اگر اهل شیرینی پزی یا پختن دسر هستید،قالب کمربندی،فلزی یا سلیکونی
11- ابزار شیرینی پزی باز هم اگر اهلش هستید.
12- پیمانه
13- قلم موی روغن
13- سیخ(کوبیده-برگ-جوجه-جگر)و جا سیخی
14-توری کباب(به نظرم ضروری نیست)
15-وردنه
16- قالب جینگیلی کوکو و کتلت(ضروری نیست)
17- هاون (یک بزرگ برای گردو و این چیزها،یک کوچک برای زعفران)