زردآلو

زردآلو

Version v۱.۰
نصب +۱ هزار
Category پزشکی
Size ۱ مگابایت
Last Update ۱۹ فروردین ۱۳۹۶
زردآلو

زردآلو

مریم فرتاش
Version v۱.۰
نصب +۱ هزار
Category پزشکی
Size ۱ مگابایت
Last Update ۱۹ فروردین ۱۳۹۶
View the antivirus scan results

Images

Introduction

More Info

زردآلو میوه ای کوهستانی است که در ییلاقات به عمل می آید. میوه ی زردآلو دارای طبیعتی سرد و تر است که البته نوع شیرین آن خاصیت گرم تری دارد.زردالو از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. این میوه دارای مقادیر زیادی قند طبیعی است که راحت هضم می شوند و دارای ویتامین های A  ، C ، ریبوفلاوین (B2) و نیاسین(B3) می باشد. این میوه مقوی و لذیذ سرشار از ویتامین های A، C و گروه B  است و مواد معدنی مختلفی شامل کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، گوگرد، سدیم و مقدار کمی مس، آهن و روی نیز دارد.زردآلو

User Reviews - ۲ Rates
5 from 5
5
4
3
2
1
اجل دزدهام
اجل دزدهام
۱۴۰۱/۰۳/۲۵
خوبه ،اما درمورد درخت زردالوهم کاش مطلب داشت