نصب | +۲۰ هزار |
از ۵۸۸ رأی | ۴.۴ |
دستهبندی | آشپزی و رستوران |
حجم | ۹ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۳ آبان ۱۴۰۰ |
نصب | +۲۰ هزار |
از ۵۸۸ رأی | ۴.۴ |
دستهبندی | آشپزی و رستوران |
حجم | ۹ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۳ آبان ۱۴۰۰ |
در آشپزی ایرانی خورش (یا خورشت) کاربرد فراوان دارد و معمولاً خورش با نان یا برنج ساده، که ممکن است به صورت پلو یا کته تهیه شده باشد، خورده میشود. خورشهای ایرانی ترکیبی از گوشت، سبزیجات خشک یا تازه و حبوباتی چون عدس و لوبیا هستند. از انواع خورشها میتوان به خورشهای فسنجان، قرمه سبزی، خورش قیمه، قیمه بادمجان، خورش کرفس، خورش آلو اسفناج، خورش هویج، خورش کنگر، خورش بامیه، خورش خلال بادام و انواع خورش مرغ (مانند مرغ ترش و مسمای مرغ)اشاره کرد که در این برنامه گردآوری شده است.