110نکته کاربردی آشپزی و آشپزخانه ای

110نکته کاربردی آشپزی و آشپزخانه ای

نسخهٔ ۱.۰
نصب +۱۰ هزار
دسته‌بندی آشپزی و رستوران
حجم ۲ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۱۷ فروردین ۱۳۹۶
110نکته کاربردی آشپزی و آشپزخانه ای

110نکته کاربردی آشپزی و آشپزخانه ای

علی حسینی فر
نسخهٔ ۱.۰
نصب +۱۰ هزار
دسته‌بندی آشپزی و رستوران
حجم ۲ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۱۷ فروردین ۱۳۹۶
مشاهده‌ی نتایج بررسی آنتی‌ویروس

تصاویر برنامه

معرفی برنامه

جزئیات بیشتر

با سلام ؛


این برنامه رایگان شامل 110 نکته کاربردی آشپزی و آشپزخانه ای است. خبر خوب اینکه علاوه بر این نکات ، نکات کاربردی جدید بصورت رایگان از طریق نوتیفیکیشن (اعلان-Notification) که در نوار کشویی بالای صفحه گوشی نمایش داده می شود ، برای شما ارسال خواهد شد :)


*دارای امکان افزودن نکات به قسمت علاقه مندی ها و جستجو*


نکات موجود در برنامه :


-آموزش تصویری مرحله به مرحله راحت پاک کردن میگو


-از مزایای پودر جو


-اگر می خواهید پیتزا یا بعضی از غذاهاى خميرى که داخل فر طبخ می شود لطیف تر شود


-برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشد و خوشمزه تر شود


-برای اینکه برنج به ته دیگ نانی قابلمه مان نچسبد


-برای اینکه برنجمان خوب قد بکشد


-برای اینکه بفهمید تخم مرغ هایتان خوب آبپز شده یا نه


-برای اینکه پنیر پیتزای شما خوب کش بیاید


-برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مان زود و بدون دردسر کنده شود


-برای اینکه شیر برنجتان خوشمزه تر شود


-برای اینکه قورمه سبزی مان خوب روغن بیندازد


-برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیرد


-برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبد و خوشرنگ شود


-برای اینکه یک قیمه خوشمزه داشته باشید


-بهتر رنگ دادن زعفران


-تازه ماندن برنج پخته در یخچال


-تُرد شدن گوشت


-خوشمزه تر شدن قورمه سبزی


-خوشمزه تر شدن کتلت


-نکته ای در برداشتن ترشی از ظرف ترشی


-از بین بردن لک قهوه و چای از ظروف چینی


-به دست آوردن آب بیشتر یک لیموی تازه


-پوست کندن آسان یک بوته سیر


-پیشگیری از فاسد شدن سبزی ها


-تازه نگه داشتن نان یک شب کامل


-جلوگیری از خروج گاز سوزاننده چشم پیاز


-جلوگیری از سررفتن شیر در حال جوشیدن


-جلوگیری از کدری قابلمه آلومینیومی


-حفظ رنگ سبزی ها؛ به ویژه گل کلم قرمز و شلغم


-خارج کردن چربی ها از سس ، سوپ چرب و خورش


-در صورت سوختن ته برنج


-قبل از بریدن فلفل تند انجام دهید


-کم کردن طعم شور خورش یا سوپ


-مربای باقی مانده در ته شیشه را دور نریزید


-نکته ای برای یخ زدن سریعتر آب


-نکته ای در پوست کندن زنجبیل تازه


-نکته ای در تمیز کردن ظروف چدن


-نکته ای در تمیز کردن ظروف مس


-نکته ای در شکستن تخم مرغ


-پیشگیری از شکسته شدن تخم مرغ هنگام جوشیدن


-رفع بوی بد سیر و پیاز از دست


-رفع جرم از کتری


-از بستنی سنتی می‌توان در ژله بستنی استفاده کرد؟


-اگر خورش کرفس یا قورمه‌سبزی‌تان شل شده


-اگر روی شیرینی پخته باشد اما درون آن خام باشد چه‌کار باید کرد


-اگر مربا بیش‌ازحد شیرین شود چه‌کار باید کرد


-برای اینکه سوپ خوشمزه‌تری داشته باشید


-ترش کردن کباب ترش


-تفاوت روش پخت برنج قهوه‌ای با برنج سفید


-جلوگیری از جذب زیاد روغن توسط بادمجان در زمان سرخ شدن


-جلوگیری از سفت و خشک شدن میگو در خورش


-جلوگیری از شل شدن خامه داخل نان خامه‌ای


-چه زمانی باید ادویه کیک مثل دارچین و زنجبیل را اضافه کنیم


-خوش‌طعم‌تر شدن سالاد


-در تاس کباب چه زمانی باید بِه را اضافه کرد که له و شل نشود


-روش خشک کردن گوجه‌فرنگی


-نکته ای برای پختن سبزی


-هیچ‌وقت از قبل به سالاد کاهو نمک نزنید


-اگر برنج بیش از حد جوش خورد


-اگر به غذا بیش از حد فلفل زده‌اید


-اگر گوجه فرنگی نرسیده خریده اید


-ترد شدن کلم قرمز


-جلوگیری از ترک خوردن سیب‌ زمینی هنگام پختن


-جلوگیری از وا رفتن کوفته گوشت و برنج


-حفظ رنگ و بوی ادویه‌های قرمز رنگ


-خوش‌ طعم شدن ماهی سرخ‌ شده


-در رابطه با سرخ کردن مواد غذایی


-رسیدن بهتر و سریعتر میوه‌ها و سبزی‌ها با سیب


-سرخ شدن سریع تر پیازها


-سفید کردن برنج


-گرفتن بوی پیاز قبل از خرد کردن آن در غذا


-گرفتن بوی کلم در غذا


-نکته ای برای شستن قارچ


-نکته ای برای کاهوی تلخ


-نکته ای درباره پختن حبوبات


-نکته ای درباره میوه‌های قرمز رنگ


-نگهداری سبزی‌ها بعد از شستشو


-از بین بردن شیرینی بیش از اندازه غذا


-از بین رفتن بوی دودگرفتگی برنج


-اگر پس از آبکش کردن ماکارونی یا اسپاگتی رشته های آن به هم چسبید


-بانشاط کردن گوجه فرنگی نرم و پلاسیده شده


-برطرف کردن بوی پیاز روی کارد


-بهترین روش برای نرم و ترد کردن گوشت


-جلوگیری از جوانه زدن سیب زمینی ها


-جلوگیری از چسبیدن کیک به ته ظرف


-جلوگیری از چسبیدن گوشت ماهی یا میگو به ظرف


-نکته ای برای بریدن نان


-نگهداری دراز مدت از موز


-از ظروف لعابدار و سرامیکی و سنگی با احتیاط استفاده کنید


-استفاده های بهینه از مایکروویو


-آیا خوردن دسر بعد از غذا ضرورت دارد؟ 


-59 فوت و فن از بزرگ ترین آشپزهای دنیا


-این غذاها را با مایکروویو گرم نکنید!!


-بدترین روغن ها برای سرخ کردن و پخت و پز 


-بوی زهم مرغ را چگونه از بین ببرم؟ 


-بوی غذای درون خانه را چگونه از بین ببریم؟ 


-تکنیک های برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب 


-توصیه هایی ایمنی به خانم های خانه دار 


-فنون مهم در پخت برنج 


-و عناوین دیگر.....


 

نظرات کاربران - ۴۵ رأی
۴.۸ از ۵
۵
۴
۳
۲
۱
yasi
yasi
۱۳۹۹/۰۸/۲۸
مزخرف چرا هیچی باز نمیشه 😫😫😫
طوبی ۱۴
طوبی ۱۴
۱۳۹۹/۱۲/۰۳
نکات کوتاه و کاربردی و عالی بود
سمیه
سمیه
۱۴۰۲/۰۳/۰۱
عالی ❤❤❤