نصب | +۱۰ هزار |
From ۴۵ Rates | 4.8 |
Category | آشپزی و رستوران |
Size | ۲ مگابایت |
Last Update | ۱۷ فروردین ۱۳۹۶ |
نصب | +۱۰ هزار |
From ۴۵ Rates | 4.8 |
Category | آشپزی و رستوران |
Size | ۲ مگابایت |
Last Update | ۱۷ فروردین ۱۳۹۶ |
با سلام ؛
این برنامه رایگان شامل 110 نکته کاربردی آشپزی و آشپزخانه ای است. خبر خوب اینکه علاوه بر این نکات ، نکات کاربردی جدید بصورت رایگان از طریق نوتیفیکیشن (اعلان-Notification) که در نوار کشویی بالای صفحه گوشی نمایش داده می شود ، برای شما ارسال خواهد شد :)
*دارای امکان افزودن نکات به قسمت علاقه مندی ها و جستجو*
نکات موجود در برنامه :
-آموزش تصویری مرحله به مرحله راحت پاک کردن میگو
-از مزایای پودر جو
-اگر می خواهید پیتزا یا بعضی از غذاهاى خميرى که داخل فر طبخ می شود لطیف تر شود
-برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشد و خوشمزه تر شود
-برای اینکه برنج به ته دیگ نانی قابلمه مان نچسبد
-برای اینکه برنجمان خوب قد بکشد
-برای اینکه بفهمید تخم مرغ هایتان خوب آبپز شده یا نه
-برای اینکه پنیر پیتزای شما خوب کش بیاید
-برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مان زود و بدون دردسر کنده شود
-برای اینکه شیر برنجتان خوشمزه تر شود
-برای اینکه قورمه سبزی مان خوب روغن بیندازد
-برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیرد
-برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبد و خوشرنگ شود
-برای اینکه یک قیمه خوشمزه داشته باشید
-بهتر رنگ دادن زعفران
-تازه ماندن برنج پخته در یخچال
-تُرد شدن گوشت
-خوشمزه تر شدن قورمه سبزی
-خوشمزه تر شدن کتلت
-نکته ای در برداشتن ترشی از ظرف ترشی
-از بین بردن لک قهوه و چای از ظروف چینی
-به دست آوردن آب بیشتر یک لیموی تازه
-پوست کندن آسان یک بوته سیر
-پیشگیری از فاسد شدن سبزی ها
-تازه نگه داشتن نان یک شب کامل
-جلوگیری از خروج گاز سوزاننده چشم پیاز
-جلوگیری از سررفتن شیر در حال جوشیدن
-جلوگیری از کدری قابلمه آلومینیومی
-حفظ رنگ سبزی ها؛ به ویژه گل کلم قرمز و شلغم
-خارج کردن چربی ها از سس ، سوپ چرب و خورش
-در صورت سوختن ته برنج
-قبل از بریدن فلفل تند انجام دهید
-کم کردن طعم شور خورش یا سوپ
-مربای باقی مانده در ته شیشه را دور نریزید
-نکته ای برای یخ زدن سریعتر آب
-نکته ای در پوست کندن زنجبیل تازه
-نکته ای در تمیز کردن ظروف چدن
-نکته ای در تمیز کردن ظروف مس
-نکته ای در شکستن تخم مرغ
-پیشگیری از شکسته شدن تخم مرغ هنگام جوشیدن
-رفع بوی بد سیر و پیاز از دست
-رفع جرم از کتری
-از بستنی سنتی میتوان در ژله بستنی استفاده کرد؟
-اگر خورش کرفس یا قورمهسبزیتان شل شده
-اگر روی شیرینی پخته باشد اما درون آن خام باشد چهکار باید کرد
-اگر مربا بیشازحد شیرین شود چهکار باید کرد
-برای اینکه سوپ خوشمزهتری داشته باشید
-ترش کردن کباب ترش
-تفاوت روش پخت برنج قهوهای با برنج سفید
-جلوگیری از جذب زیاد روغن توسط بادمجان در زمان سرخ شدن
-جلوگیری از سفت و خشک شدن میگو در خورش
-جلوگیری از شل شدن خامه داخل نان خامهای
-چه زمانی باید ادویه کیک مثل دارچین و زنجبیل را اضافه کنیم
-خوشطعمتر شدن سالاد
-در تاس کباب چه زمانی باید بِه را اضافه کرد که له و شل نشود
-روش خشک کردن گوجهفرنگی
-نکته ای برای پختن سبزی
-هیچوقت از قبل به سالاد کاهو نمک نزنید
-اگر برنج بیش از حد جوش خورد
-اگر به غذا بیش از حد فلفل زدهاید
-اگر گوجه فرنگی نرسیده خریده اید
-ترد شدن کلم قرمز
-جلوگیری از ترک خوردن سیب زمینی هنگام پختن
-جلوگیری از وا رفتن کوفته گوشت و برنج
-حفظ رنگ و بوی ادویههای قرمز رنگ
-خوش طعم شدن ماهی سرخ شده
-در رابطه با سرخ کردن مواد غذایی
-رسیدن بهتر و سریعتر میوهها و سبزیها با سیب
-سرخ شدن سریع تر پیازها
-سفید کردن برنج
-گرفتن بوی پیاز قبل از خرد کردن آن در غذا
-گرفتن بوی کلم در غذا
-نکته ای برای شستن قارچ
-نکته ای برای کاهوی تلخ
-نکته ای درباره پختن حبوبات
-نکته ای درباره میوههای قرمز رنگ
-نگهداری سبزیها بعد از شستشو
-از بین بردن شیرینی بیش از اندازه غذا
-از بین رفتن بوی دودگرفتگی برنج
-اگر پس از آبکش کردن ماکارونی یا اسپاگتی رشته های آن به هم چسبید
-بانشاط کردن گوجه فرنگی نرم و پلاسیده شده
-برطرف کردن بوی پیاز روی کارد
-بهترین روش برای نرم و ترد کردن گوشت
-جلوگیری از جوانه زدن سیب زمینی ها
-جلوگیری از چسبیدن کیک به ته ظرف
-جلوگیری از چسبیدن گوشت ماهی یا میگو به ظرف
-نکته ای برای بریدن نان
-نگهداری دراز مدت از موز
-از ظروف لعابدار و سرامیکی و سنگی با احتیاط استفاده کنید
-استفاده های بهینه از مایکروویو
-آیا خوردن دسر بعد از غذا ضرورت دارد؟
-59 فوت و فن از بزرگ ترین آشپزهای دنیا
-این غذاها را با مایکروویو گرم نکنید!!
-بدترین روغن ها برای سرخ کردن و پخت و پز
-بوی زهم مرغ را چگونه از بین ببرم؟
-بوی غذای درون خانه را چگونه از بین ببریم؟
-تکنیک های برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب
-توصیه هایی ایمنی به خانم های خانه دار
-فنون مهم در پخت برنج
-و عناوین دیگر.....